0 0
Viedenská roštenka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

8 ks Hovädzie mäso
2 ks Cibuľa
p.ch. Soľ, korenie
p.p. Olej
p.p. Hladká múka
na ozdobu Cibuľa

Viedenská roštenka

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Hovädzia roštenka s cibuľovými krúžkami. Ako prílohu podávame ryžu, alebo zemiaky.

(Visited 2 020 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Roštenky naklepeme, osolíme, posypeme čiernym mletým korením, jemne poprášime múkou a na oleji prudko opečieme z oboch strán.

2
Hotovo

Na výpeku opečieme na jemno nasekanú cibuľu do hneda, aby sme mali peknú šťavu.

3
Hotovo

Opečené roštenky vložíme nazad do hrnca, podlejeme vodou a dusíme do mäkka.

4
Hotovo

Než sa nám roštenky podusia, nakrájame na hrubšie cibuľu. Rozoberieme ju na kolieska a poprášime hladkou múkou.

5
Hotovo

Ak nemáme fritézu, použijeme hlbšiu panvicu, alebo kastról s väčším množstvom oleja. Po ufritovaní cibuľu necháme osušiť na papierových kuchynských obrúskoch.
Cibuľu položíme na roštenku a podávame s ryžou alebo zemiakmi.

Lydia

Predošlý
Aromatické orechové koláčiky.
Ďalší
Florentínske pampúšiky-šišky.
Predošlý
Aromatické orechové koláčiky.
Ďalší
Florentínske pampúšiky-šišky.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here