• Home
  • Večere
  • Večera na čínsky spôsob: Vaječné rezance s bravčovým mäsom a špargľou
0 0
Večera na čínsky spôsob: Vaječné rezance s bravčovým mäsom a špargľou

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
200 g Bravčové mäso
200 g Vaječné nudle
150 g Špargľové fazulky
1 ks Cibuľa
2 ks Strúčiky cesnaku
1 ks Chilli papričky
4 pl Sojová omáčka
podľa výberu Zelenina
p.ch. Soľ, korenie

Večera na čínsky spôsob: Vaječné rezance s bravčovým mäsom a špargľou

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Uvarte si „čínu“ tak, ako ju poznáte z pohodlia vášho domova. Máme pre vás jeden super rýchly, ale chutný recept!

Viete, ako na jednoduchú, chutnú a sýtou večeru? Skúste náš recept na čínske rezance ako ich poznáte, ale predsa len trochu inak. Pre dnešný večer si ich môžete dopriať s bravčovým mäsom a špargľou. A nezabudnite na hlbokú panvicu – v tej bude vaše varenie pre dnešný večer ešte efektívnejšie!

(Visited 318 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo
2
Hotovo

Najprv nakrájame bravčové mäso na tenké plátky.
Pripravíme si hrniec, zapneme šporák a začíname variť. Akonáhle príde voda do varu, pridáme k nej rezance.

3
Hotovo

Olúpeme cibuľu, cesnak a papričku. Cibuľu nakrájame na malé krúžky a cibuľu a cesnak na malé kocky

4
Hotovo

Na panvicu dáme pár kvapiek rastlinného oleja a za vysokých teplôt na nich vyprážame najprv bravčové mäso. Po niekoľkých minútach znížime teplotu a na panvicu pridáme zeleninu. V nasledujúcich desiatich minútach na panvicu prihodíme aj cesnak a omáčku.

5
Hotovo

Hotovú zmes odstavíme zo sporáka a za tepla ju zmiešame s rezancami.
Podávame s nakrájanou zeleninou!

Lydia

Predošlý
Zapekaná brokolica s karfiolom z jedného pekáča. Jednoduché a zdravé jedlo, ktoré vám pomôže pri chudnutí
Ďalší
Jemné kokosové pralinky obalené v horkej čokoláde
Predošlý
Zapekaná brokolica s karfiolom z jedného pekáča. Jednoduché a zdravé jedlo, ktoré vám pomôže pri chudnutí
Ďalší
Jemné kokosové pralinky obalené v horkej čokoláde