• Home
  • Rôzne
  • Večer som si nakrájala 2 hlávky kapusty a ráno bolo skvelé občerstvenie pripravené na raňajky!
0 0
Večer som si nakrájala 2 hlávky kapusty a ráno bolo skvelé občerstvenie pripravené na raňajky!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2-3 kg Kapusta
9 pl Kryštálový cukor
1,5 l Voda
200 ml 9% Ocot
2-3 ks Mrkva
2 pl Soľ
5-6 ks Strúčiky cesnaku
1 čl Čierne korenie

Večer som si nakrájala 2 hlávky kapusty a ráno bolo skvelé občerstvenie pripravené na raňajky!

Cuisine:
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Moja maminka každú jeseň pripravuje túto lahodnú kapustu v rýchlej marinade, ktorú miluje celá rodina. Vyskúšajte ju aj vy!

(Visited 35 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Do hrnca si nalejte vodu, pridajte soľ, cukor, ocot, mleté čierne korenie a všetko priveďte k varu.
Kapustu si umyte, vyrežte hlúby a rozdeľte na 8-10 častí.

2
Done

Očistite si mrkvu a nastrúhajte ju na strúhadle.
Cesnak nakrájajte na tenšie plátky.

3
Done

Všetko vložte do vhodnej nádoby a zalejte nálevom.
Keď kapusta v nádobe vychladne, vložte ju do chladničky na jeden deň. Ak máte radi korenistejšie pokrmy, pokojne pridajte viac korenia, aby bola chuť kapusty bohatšia. Rýchla nakladaná kapusta s octom je to pravé orechové!

4
Done

Zdravá pochúťka plná vitamínov, ktorá posilní váš organizmus pred nadchádzajúcim sychravým počasím!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

previous
Môjmu mužovi nechutili cestoviny na žiadny spôsob. Nevedela som, čo s tým, ale potom som prišla s týmto receptom. Fusilli s klobásou v paradajkovej omáčke! Od tej doby sú jedným z najobľúbenejších jedál v našej rodine!
next
Recept má 6000 rokov, vďaka nemu v krvi zregulujete tuk!
previous
Môjmu mužovi nechutili cestoviny na žiadny spôsob. Nevedela som, čo s tým, ale potom som prišla s týmto receptom. Fusilli s klobásou v paradajkovej omáčke! Od tej doby sú jedným z najobľúbenejších jedál v našej rodine!
next
Recept má 6000 rokov, vďaka nemu v krvi zregulujete tuk!