• Home
  • Rôzne
  • Cesnakové žemle pripravené do pol hodiny. Určite ich vyskúšajte, sú jemné ako pavučinka a chuťovo fantastické.
0 0
Cesnakové žemle pripravené do pol hodiny. Určite ich vyskúšajte, sú jemné ako pavučinka a chuťovo fantastické.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 šálka Voda
1 pl Kryštálový cukor
3 pl Olej
1/4 čl Soľ
10 g Sušené droždie
3 šálky Hladká múka
3 ks Strúčiky cesnaku

Cesnakové žemle pripravené do pol hodiny. Určite ich vyskúšajte, sú jemné ako pavučinka a chuťovo fantastické.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 2 435 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

V miske zmiešame olej, vodu, cukor, soľ, sušené droždie. Premiešame a pridáme múku. Spracujeme hladké cesto, do ktorého podľa potreby pridáme ešte vodu alebo múku. Záleží na kvalite múky.

2
Hotovo

Cesto by malo byť pružné a nemalo by sa lepiť na stenu misky. Najskôr začnite miešať drevenou vareškou, potom pracujte rukami. Cesto tak bude mať tú správnu teplotu, preto sa neodporúča používať elektrický mixér.

3
Hotovo

Cesto by malo byť pružné a nemalo by sa lepiť na stenu misky. Najskôr začnite miešať drevenou vareškou, potom pracujte rukami. Cesto tak bude mať tú správnu teplotu, preto sa neodporúča používať elektrický mixér.

4
Hotovo

Cesnak prelisujeme do misky, zalejeme ho vriacou vodou a touto cesnakovou pastou potrieme ešte horúce bochníky.

5
Hotovo

Necháme vychladnúť a môžeme podávať.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Jemné kokosky, ktoré sú rýchlo hotové a skvele chutia. Mandľový extrakt dodá kokoskám skvelú chuť i vôňu. Skúste ich tiež.
Ďalší
Fantastická tvarohovo-jahodová torta: Bez múky, cukru a bez pečenia!
Predošlý
Jemné kokosky, ktoré sú rýchlo hotové a skvele chutia. Mandľový extrakt dodá kokoskám skvelú chuť i vôňu. Skúste ich tiež.
Ďalší
Fantastická tvarohovo-jahodová torta: Bez múky, cukru a bez pečenia!