Ingrendiencie
-
4-5 ks Zemiaky
-
2 pl Olej
-
2 pl Grécky biely jogurt
-
1 čl Soľ
-
1/4 čl Feferonka
-
1/2 čl mäta
-
1/2 čl Tymián sušený
Popis
Turecká kuchyňa je u nás známa predovšetkým pre kebab, ale je škoda ju nepoznať aj inak. Ako napríklad práve v týchto pečených jogurtových zemiakoch, ktoré budete mať hotové za chvíľu a nie je to navyše nič ťažké. Pochutnáte si na nich ako na prílohe k mäsu alebo len tak.
(Visited 518 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
Oškrabte zemiaky a nakrájajte ich ako jablká na nie príliš hrubé kúsky. |
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
Pečte dozlatista (cca 30 minút). Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |