Ingrendiencie
-
700 g Hladká múka
-
4 ks Vajcia
-
3 ks Cibuľa
-
25 g Petržlenová vňať
-
p.ch. Soľ, korenie
-
200 g Syr ementál
-
100 ml Slnečnicový olej
-
250 ml Voda
Popis
Neviem ako u vás, ale u nás môžu byť halušky kľudne aj každý deň. Práve pre to som sa rozhodla prísť s niečím novým, neokukaným. Tento báječný recept prešiel mnohými úpravami, kým sa vypracoval do finálnej podoby. Recept určite vyskúšajte a dajte nám vedieť v komentároch ako sa podaril.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Vo väčšom hrnci si pripravíme vodu a necháme ju zovrieť. Medzitým si očistené a nakrájané cibule upražíme na panvici ku ktorej neskôr pridáme aj petržlenovú vňať. Odstavíme z ohňa a dochutíme soľou a korením. Z múky, vajíčok a soli s pridanou vodou si pripravíme cesto na halušky, ktoré pretláčame cez haluškovač do vriacej vody. Halušky zmiešame s cibuľkou a pridáme syr. Dobrú chuť! |
2
Hotovo
|
Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku! |