• Home
  • Hlavné jedlá
  • Ste milovníkom špagiet? A radi by ste si dopriali niečo nové? Vyskúšajte tieto skvelé mäsové guľôčky so syrom.
0 0
Ste milovníkom špagiet? A radi by ste si dopriali niečo nové? Vyskúšajte tieto skvelé mäsové guľôčky so syrom.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 g Mleté bravčové mäso
p.ch. Čierne korenie
1 ks Strúčiky cesnaku
1 čl Provensálske bylinky
p.ch. Soľ
50 g Čedar syr
Omáčka
1 ks Cibuľa
1-2 pl Olivový olej
400 g Lúpané drvené paradajky
2 hrste Baby špenát
p.ch. Soľ, korenie

Ste milovníkom špagiet? A radi by ste si dopriali niečo nové? Vyskúšajte tieto skvelé mäsové guľôčky so syrom.

Cuisine:
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

  • Omáčka

Directions

Share

Patríte medzi ľudí čo si radi doprajú cestoviny s mäsom, ale chcete skúsiť niečo nové?
S týmto receptom zvládnete večeru alebo obed raz dva. Než si pripravíte cestoviny, už budete z panvice ťahať guľôčky a pod nosom Vám zavonia tá skvelá paradajková omáčka.

(Visited 126 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Mleté mäso premiešajte s korením, drveným cesnakom, bylinkami a soľou. Z mäsa si uválajte malé guličky do ktorých vtlačíme kocku syra. Guľôčku umačkejte do hladka. Až urobíte zvyšok, opekajte na panvici zo všetkých strán dozlatista. (Cca 7 minút)

2
Done

Na panvici rozohrejte olivový olej a speňte cibuľu. Pridajte paradajky, soľ a korenie. Nechajte chvíľu variť a pridajte špenát. Potom stiahnite z platne a nechajte špenát ovadnout.

3
Done

A máte hotovo. Podávajte so špagetami alebo s kuskusom.

Lydia

previous
Korenené zemiaky sú skvelou večerou na zimné večery
next
Netradičný pečený karfiol: Ružičky som obalila v majonézovo-smotanovej zmesi a posypala bylinkami. Výsledok bol famózny!
previous
Korenené zemiaky sú skvelou večerou na zimné večery
next
Netradičný pečený karfiol: Ružičky som obalila v majonézovo-smotanovej zmesi a posypala bylinkami. Výsledok bol famózny!