Ingrendiencie
-
3 l Voda
-
300 g Bravčové mäso
-
500 g Zemiaky
-
1 ks Cibuľa
-
1 ks Mrkva
-
2 ks Vajcia
-
1 PL Smotana
-
2-3 PL Slnečnicový olej
-
p.ch. Bobkový list
-
p.ch. Soľ, korenie
Popis
Zima je charakteristická nielen nízkymi teplotami, ale najmä s nimi spojenými nástrahami rôznych chorôb. Práve proti nim sme si dnes pre vás pripravili úžasný recept plný vitamínov.
(Visited 301 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Do hrnca s vodou dáme variť mäso na cca 30-40 minút. |
2
Hotovo
|
Nakrájame si zemiaky, mrkvu a cibuľu. Po chvíli smaženia na panvici k nim pridáme smotanu, vajce a dochutíme tak, ako to máme najradšej. |
3
Hotovo
|
Chvíľu varíme a neskôr pridáme k mäsu do hrnca. |
4
Hotovo
|
Ak chceme dosiahnuť spojenie jednotlivých chutí, varíme ešte 10-15 minút na miernom ohni. |