• Home
  • Hlavné jedlá
  • Opečené slávnostné huby s cesnakom a bazalkou! Stačí len niekoľko ingrediencií – neuveriteľne lahodná chuť!
0 0
Opečené slávnostné huby s cesnakom a bazalkou! Stačí len niekoľko ingrediencií – neuveriteľne lahodná chuť!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Opečené slávnostné huby s cesnakom a bazalkou! Stačí len niekoľko ingrediencií – neuveriteľne lahodná chuť!

Cuisine:
  • 45min
  • Serves 6
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Dnes Vám predstavujeme recept na vyprážané huby, ktoré sú bleskurýchlo hotové. Potrebujete len malé množstvo ingrediencií a pritom sú huby neuveriteľne chutné.Takto pripravené huby môžete tiež naservírovať ako predjedlo pri slávnostnej príležitosti.

Šafrán a mierne korenistá chuť zapôsobí na každého! Uvidíte, že na týchto lahodných hubách si pochutí celá Vaša rodina!

(Visited 199 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Hríbiky nakrájajte na menšie kúsky. Ak sú huby malé, nemusíte ani krájať.

2
Done

Zmiešajte cesnak s olejom, soľou a zvyšným korením, vylejte výslednú pikantnú zmes na huby, dobre premiešajte a nechajte stáť 20 minút.

3
Done

Umiestnite huby do olejom vymastenej zapekacej misy a vložte do predhriatej rúry. Pečte na 200 stupňov po dobu 15 až 20 minút.

Lydia

previous
Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!
next
Plnené chrumkavé oblátky s orieškovou náplňou – vaše deti si ich zamilujú!
previous
Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!
next
Plnené chrumkavé oblátky s orieškovou náplňou – vaše deti si ich zamilujú!