• Home
  • Hlavné jedlá
  • Opečené slávnostné huby s cesnakom a bazalkou! Stačí len niekoľko ingrediencií – neuveriteľne lahodná chuť!
0 0
Opečené slávnostné huby s cesnakom a bazalkou! Stačí len niekoľko ingrediencií – neuveriteľne lahodná chuť!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
800 g Huby
3 ks Strúčiky cesnaku
1PL Talianska zmes korenia
Olivový olej
Soľ, korenie
40 ml Balzamikový ocot

Opečené slávnostné huby s cesnakom a bazalkou! Stačí len niekoľko ingrediencií – neuveriteľne lahodná chuť!

Kuchyňa:
  • 45min
  • Porcie 6
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Dnes Vám predstavujeme recept na vyprážané huby, ktoré sú bleskurýchlo hotové. Potrebujete len malé množstvo ingrediencií a pritom sú huby neuveriteľne chutné.Takto pripravené huby môžete tiež naservírovať ako predjedlo pri slávnostnej príležitosti.

Šafrán a mierne korenistá chuť zapôsobí na každého! Uvidíte, že na týchto lahodných hubách si pochutí celá Vaša rodina!

(Visited 204 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Hríbiky nakrájajte na menšie kúsky. Ak sú huby malé, nemusíte ani krájať.

2
Hotovo

Zmiešajte cesnak s olejom, soľou a zvyšným korením, vylejte výslednú pikantnú zmes na huby, dobre premiešajte a nechajte stáť 20 minút.

3
Hotovo

Umiestnite huby do olejom vymastenej zapekacej misy a vložte do predhriatej rúry. Pečte na 200 stupňov po dobu 15 až 20 minút.

Lydia

Predošlý
Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!
Ďalší
Plnené chrumkavé oblátky s orieškovou náplňou – vaše deti si ich zamilujú!
Predošlý
Bravčové mäso s hubami v krémovej syrovej omáčke – jednoduchý a rýchly obed!
Ďalší
Plnené chrumkavé oblátky s orieškovou náplňou – vaše deti si ich zamilujú!