• Home
  • Kuracie mäso
  • Najchutnejší tip, ako pripraviť kuracie stehná: Pikantné stehienka so slaninou: Rýchla a chutná večera!
0 0
Najchutnejší tip, ako pripraviť kuracie stehná: Pikantné stehienka so slaninou: Rýchla a chutná večera!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Najchutnejší tip, ako pripraviť kuracie stehná: Pikantné stehienka so slaninou: Rýchla a chutná večera!

Kuchyňa:
  • 60 min.
  • Porcie 6
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Kuracie mäso je veľmi obľúbenou surovinou. Je ľahké na prípravu a môžete ho upraviť na mnoho rôznych spôsobov. Kuracie mäso je rýchlo hotové, a preto sa hodí na prípravu napríklad večere, kedy sa chcete rýchlo najesť.

 

Vyskúšajte tento recept, ktorý používa kuracie stehienka a mäso dochucuje pridaním slaniny a korenia. Získate tak rýchle ale výborné jedlo, ktoré Vás očarí svojou netradičnou chuťou. Pripravte si ho ešte dnes!

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 432 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Mäso dochuťte zmesou korenia a potom každé stehienko obaľte slaninou, spotrebujte všetky plátky. Položte stehienka do pekáča, alebo plechu s trochou oleja.

2
Hotovo

Pridajte k mäsu bobkový list, cesnak, rozmarín a zeler. Pridajte 3 lyžice olivového oleja a balzamikový ocot do piva. Túto zmes nalejte na mäso.

3
Hotovo

Pečte 40-50 minút v rúre o 180 stupňoch. Občas otočte mäso tak, aby bolo dobre prepečené z všetkých strán.

Lydia

Predošlý
Obed ako lusk za 10 minút: Slané palacinky so strúhaným syrom a bylinkami pripravené na panvičke!
Ďalší
Zemiaky zapečené s kuracím mäsom: Keď som ich prvýkrát ochutnala, hneď som si pýtala recept! Toto jedlo púta pozornosť celej rodiny už keď sa pečie v rúre
Predošlý
Obed ako lusk za 10 minút: Slané palacinky so strúhaným syrom a bylinkami pripravené na panvičke!
Ďalší
Zemiaky zapečené s kuracím mäsom: Keď som ich prvýkrát ochutnala, hneď som si pýtala recept! Toto jedlo púta pozornosť celej rodiny už keď sa pečie v rúre