• Home
  • Kuracie mäso
  • Keď som pripravila tieto kuracie prsia hneď boli fuč! Stačí narezať, naplniť a pospájať špáradlami
0 0
Keď som pripravila tieto kuracie prsia hneď boli fuč! Stačí narezať, naplniť a pospájať špáradlami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

4 ks Kuracie prsia
250 g Konzervov.broskyne
100-150 g Tvrdý syr
2 ks Strúčiky cesnaku
2-3 pl Kyslá smotana
p.ch. Soľ, korenie

Keď som pripravila tieto kuracie prsia hneď boli fuč! Stačí narezať, naplniť a pospájať špáradlami

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Najrýchlejšie urobené, zdravé, chutné a ešte aj diétne. Také sú kuracie prsia. V kuchyni ich používa množstvo ľudí, no väčšinou sa pri nich nevyhneme stále rovnakým receptom. My vám prinášame tento receptík, ktorý sa rozhodne oplatí vyskúšať!

(Visited 2 109 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo
2
Hotovo

Kuracie prsia umyte, zbavte všetkých blán a rozrežte pozdĺž na polovicu tak, aby bolo mäso na kúsku spojené. Do mäsa vložte marhulu, alebo broskyňu. Tri polovice budú úplne postačovať. Pridajte soľ a čierne korenie.

3
Hotovo

V miske zmiešajte kyslú smotanu s nastrúhaným syrom a prelisovaným cesnakom. Touto zmesou potom dostatočne naplňte mäso, dávajte však pozor na to, aby ste to s náplňou neprehnali – pri pečení vám potom môže zbytočne z mäsa vytekať.

4
Hotovo

Mäso potom prepichnite špáradlami aby sa vám pri pečení neotváralo a aby sa náplň s ovocím pekne prepiekli.

Takto pripravené mäso osoľte a okoreňte, ak chcete môžete ešte posypať parmezánom. Mäso dajte na plech potretý olejom a dajte piecť na 180 stupňov asi 40 minút.

5
Hotovo

Po dobe pečenia mäso vyberte a podávajte s uvarenou ryžou alebo zemiakovou kašou. K tomuto pokrmu sa skvele hodí aj rukolový šalát s paradajkami.

Toto jedlo je na prípravu naozaj veľmi jednoduché ale aj veľmi chutné. Určite ho doma vyskúšajte. Prajeme Vám príjemné varenie a dobrú chuť.

Lydia

Predošlý
Zapečené kuracie prsia so slaninou, zeleninou a strúhaným syrom!
Ďalší
Vyskúšali ste už marinádu z cmaru? Vďaka nej sa mi podarilo urobiť mäsko, ktoré bolo chrumkavé zvrchu a dokonale šťavnaté vo vnútri. Inú už pripravovať nebudem!
Predošlý
Zapečené kuracie prsia so slaninou, zeleninou a strúhaným syrom!
Ďalší
Vyskúšali ste už marinádu z cmaru? Vďaka nej sa mi podarilo urobiť mäsko, ktoré bolo chrumkavé zvrchu a dokonale šťavnaté vo vnútri. Inú už pripravovať nebudem!