• Home
  • Kuracie mäso
  • Kuracie prsia najprv nakrájala a zaliala ich smotanou s vajíčkami. Vznikol ten najlepší a najrýchlejší recept na jednoduchý obed či večeru!
0 0
Kuracie prsia najprv nakrájala a zaliala ich smotanou s vajíčkami. Vznikol ten najlepší a najrýchlejší recept na jednoduchý obed či večeru!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

400 g Kuracie prsia
1 ks Kyslá smotana
3 ks Vajcia
1 ks Paradajky
p.ch. Soľ, korenie
50 g Tvrdý syr

Kuracie prsia najprv nakrájala a zaliala ich smotanou s vajíčkami. Vznikol ten najlepší a najrýchlejší recept na jednoduchý obed či večeru!

Cuisine:
  • 35 min.
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Kuracie prsia sú tak univerzálne, že ich môžete pripraviť snáď na milión spôsobov. Je to jemné mäsko, ktoré je hotové rýchlo a podávať ho môžete s akoukoľvek prílohou. Stavím sa, že sa vo Vašej chladničke vždy nachádza pár vajíčok, kyslá smotana a paradajky. Potom už budete potrebovať len kuracie prsia a skvelé jedlo máte na svete. Chýba už len jedna maličkosť a to správna kombinácia všetkých surovín.

(Visited 1 301 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Kuracie prsia si najskôr nakrájame na menšie kúsky. Kyslú smotanu si zmiešame s vajíčkami.

2
Done

Do vymastenej formy na pečenie dáme mäso, ktoré osolíme a okoreníme a zalejeme smotanovo-vaječnou zmesou. Posypeme nastrúhaným syrom a na vrch dáme nakrájanú paradajku, prípadne môžeme zvoliť aj paradajky sušené.

3
Done

Celé to pečieme v rúre na 200 stupňov asi 30-40 minút. Verím, že o dnešný obed alebo večeru máte postarané.

4
Done

Dobrú chuť!

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

previous
Bravčové plátky na mede, horčici a cesnaku s pečenými zemiakmi!
next
Rýchly broskyňový koláč alebo spôsob ako ulahodiť mlsným jazýčkom nečakanej návštevy!
previous
Bravčové plátky na mede, horčici a cesnaku s pečenými zemiakmi!
next
Rýchly broskyňový koláč alebo spôsob ako ulahodiť mlsným jazýčkom nečakanej návštevy!