• Home
  • Kuracie mäso
  • Kuracie prsia najprv nakrájala a zaliala ich smotanou s vajíčkami. Vznikol ten najlepší a najrýchlejší recept na jednoduchý obed či večeru!
0 0
Kuracie prsia najprv nakrájala a zaliala ich smotanou s vajíčkami. Vznikol ten najlepší a najrýchlejší recept na jednoduchý obed či večeru!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

400 g Kuracie prsia
1 ks Kyslá smotana
3 ks Vajcia
1 ks Paradajky
p.ch. Soľ, korenie
50 g Tvrdý syr

Kuracie prsia najprv nakrájala a zaliala ich smotanou s vajíčkami. Vznikol ten najlepší a najrýchlejší recept na jednoduchý obed či večeru!

Kuchyňa:
  • 35 min.
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Kuracie prsia sú tak univerzálne, že ich môžete pripraviť snáď na milión spôsobov. Je to jemné mäsko, ktoré je hotové rýchlo a podávať ho môžete s akoukoľvek prílohou. Stavím sa, že sa vo Vašej chladničke vždy nachádza pár vajíčok, kyslá smotana a paradajky. Potom už budete potrebovať len kuracie prsia a skvelé jedlo máte na svete. Chýba už len jedna maličkosť a to správna kombinácia všetkých surovín.

(Visited 3 070 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Kuracie prsia si najskôr nakrájame na menšie kúsky. Kyslú smotanu si zmiešame s vajíčkami.

2
Hotovo

Do vymastenej formy na pečenie dáme mäso, ktoré osolíme a okoreníme a zalejeme smotanovo-vaječnou zmesou. Posypeme nastrúhaným syrom a na vrch dáme nakrájanú paradajku, prípadne môžeme zvoliť aj paradajky sušené.

3
Hotovo

Celé to pečieme v rúre na 200 stupňov asi 30-40 minút. Verím, že o dnešný obed alebo večeru máte postarané.

4
Hotovo

Dobrú chuť!

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Bravčové plátky na mede, horčici a cesnaku s pečenými zemiakmi!
Ďalší
Rýchly broskyňový koláč alebo spôsob ako ulahodiť mlsným jazýčkom nečakanej návštevy!
Predošlý
Bravčové plátky na mede, horčici a cesnaku s pečenými zemiakmi!
Ďalší
Rýchly broskyňový koláč alebo spôsob ako ulahodiť mlsným jazýčkom nečakanej návštevy!