Ingrendiencie
-
1 kg Bravčové mäso
-
300 g Udená slanina
-
2 ks Cibuľa
-
100 g Mozarella
-
100 g Sušené paradajky
-
100 g Tvrdý syr
-
3 pl Strúhanka
-
500 g Šampiňóny
-
p.ch. Mleté čierne korenie
-
p.ch. Provensálske bylinky
Popis
Veľmi sýty mäsitý pokrm, pre milovníkov bravčového mäsa a slaninky. Roláda plnená mozzarellou a paradajkami. Podávame s chlebom, alebo zemiakmi.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Nakrájame si huby na plátky a orestujeme ich potom najemno nakrájenej cibuľke s olejom .Osolíme a okoreníme. |
2
Hotovo
|
Do misky si dáme mleté mäso ,strúhanku,nastrúhaný syr korenie podľa chuti ak máte radi výrazne chute dajte si provensálske korenie alebo akékoľvek výraznejšie..Poriadne všetko premiešame. |
3
Hotovo
|
Zvlášť si nasekáme mozarellu na menšie kúsočky, a taktiež zmixujeme sušené paradajky. |
4
Hotovo
|
Použijeme podlhovastú formu ktorá je na srnčí chrbát alebo tú na štólu |
5
Hotovo
|
Vystelieme dno najskôr slaninkou,tak, aby nám konce pretŕčali cez okraje..pripravenú mäsovú plnku si rozdelíme na tri časti. Prvú vrstvu nanesieme hneď na slaninové pláty..potom naukladáme nakrájanú mozzarellku so sušenými paradajkami |