Ingrendiencie
-
600 g Kuracie prsia
-
4 pl Arašidy
-
1 pl Petržlenová vňať
-
4 pl Olivový olej
-
p.ch. Soľ, korenie
-
OMÁČKA
-
250 g Paradajky
-
100 g Arašidové maslo
-
3 pl Sojová omáčka
-
3 pl Med
-
120 ml Pomaranč
-
1 kl Zázvor
-
1 kl Kari korenie
Popis
Kúsok exotiky na váš tanier prináša tento chutný a nezvyčajný recept. Príprava je časovo nenáročná a úspech zoženie každá gazdinka.
(Visited 1 348 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Všetky ingrediencie na omáčku poriadne zmiešame. Kuracie prsia umyjeme, usušíme, nakrájame na tenké plátky, ktoré zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme. Pripravené mäso opečieme na rozpálenom oleji dozlatista |
2
Hotovo
|
Pripravenú omáčku nalejeme na mäso do panvice a varíme na miernom ohni približne 30 minút za občasného miešania a podlievania vodou. |
3
Hotovo
|
Hotové mäso posypeme petržlenovou vňaťou a nahrubo posekanými arašidmi a podávame s ryžou. |