• Home
  • Krémy
  • Ten najlepší čokoládový krém: Vhodný do koláčov, zákuskov a ako plnka do torty. Ak pridáte ovocie, môžete si na ňom pochutiť len tak
0 0
Ten najlepší čokoládový krém: Vhodný do koláčov, zákuskov a ako plnka do torty. Ak pridáte ovocie, môžete si na ňom pochutiť len tak

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

2 ks Vajcia
2 PL Polohrubá múka
1 PL Kakao
3 PL Kryštálový cukor
2 dcl Mlieko
1 bal. Vanilkový cukor
10 g Maslo

Ten najlepší čokoládový krém: Vhodný do koláčov, zákuskov a ako plnka do torty. Ak pridáte ovocie, môžete si na ňom pochutiť len tak

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Varené čokoládové krémy sú lahôdkou sami osebe. Nielenže fantasticky chutia, ale hodia sa tak do zákuskov, koláčov a iných maškŕt ako aj samotné. Najradšej ich vyjedáme priamo z hrnca. Ako si pripraviť ten najlepší varený čokoládový krém? Jednoduchší recept ste ešte nevideli!

(Visited 3 546 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Dve celé vajcia vymiešajte s dvoma lyžicami múky, lyžicou kakaa a troma lyžicami cukru. Toto všetko zalejte mliekom, prisypte vanilkový cukor a na miernom ohni pomaly priveďte do varu.

2
Hotovo

Za stáleho miešania vám začne krém hustnúť. Akonáhle bude hustejší, odstráňte ho z ohňa a miešajte, kým sa neochladí. Potom pridajte kocku masla a zmes vymiešajte do hladka.

3
Hotovo

Takto pripravený krém môžete vychladnutý dávať do koláčov a zákuskov. Ak chcete, aby bol krém viac čokoládový, pridajte do mlieka 50 g horkej čokolády. Bude fantastický. Prajeme dobrú chuť!

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Prekladané mäso na mexický spôsob. Idú doňho len samé „fajnové veci
Ďalší
Univerzálne piškótové cesto pripravené len z 5 tich surovín za 15 minút – hodí sa do všetkých dezertov!
Predošlý
Prekladané mäso na mexický spôsob. Idú doňho len samé „fajnové veci
Ďalší
Univerzálne piškótové cesto pripravené len z 5 tich surovín za 15 minút – hodí sa do všetkých dezertov!