0 0
Kurací šalát s pečenou tekvicou

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
500 g Tekvica
500 g Kuracie prsia
125 g Mozzarela
100 g Tvrdý syr
p.ch. pažítka
4 pl Olivový olej
p.ch. Morská soľ
p.ch. Čierne korenie

Kurací šalát s pečenou tekvicou

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

V nasledujúcom šaláte máme možnosť skombinovať pečenú tekvicu hokkaido a kuracie prsia. Intenzívna žltá farba tekvica nám napovie, že je nabitá betakaroténmi. Pre exotickejšiu chuť odporúčame použiť kari korenie, na zjemnenie chuti dve lyžice bieleho jogurtu.

(Visited 190 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Tekvicu umyjeme a nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky.

2
Hotovo

Na panvici rozohrejeme 2 lyžice oleja a tekvicu opečieme. Opekáme z každej strany 5 minút. Keď je tekvica opečená, vyberieme ju na papierové obrúsky a necháme vychladnúť.

3
Hotovo

Kuracie mäso nakrájame na rezne a osolíme. Mäso opečieme na panvici, vyberieme ho a tiež necháme vychladnúť.

4
Hotovo

Vychladnutú tekvicu s mäsom nakrájame na kocky a vložíme do misy. Pridáme nakrájanú mozzarelu s pažítkou a dochutíme soľou a čiernym korením.

5
Hotovo

Nakoniec šalát posypeme strúhaným syrom a všetko spolu jemne premiešame.

Lydia

Predošlý
Rýchla hubová nátierka
Ďalší
Domáce kornútiky na zmrzlinu
Predošlý
Rýchla hubová nátierka
Ďalší
Domáce kornútiky na zmrzlinu
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here