0 0
Kura na paprike-klasika ktorá nikdy nesklame.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1ks Cibuľa
4 pl Olej
1ks Kurací bujon
500 g Kuracie prsia
3 čl Soľ
3 čl Mletá červená paprika
3 čl Hladká múka
1 ks Smotana
1 ks citrón

Kura na paprike-klasika ktorá nikdy nesklame.

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Kto by nemiloval kura na paprike! Tento poklad českej kuchyne nás dokáže vždy spoľahlivo vrátiť do detstva. Pre milovníkov čili, stačí pridať na záver zopár papričiek. Dobrú chuť

(Visited 367 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Nadrobno nakrájanú cibuľu dozlata osmažte na oleji. Ked začne cibule hnednúť, pridajte solené a okorenené kúsky kuracieho mäsa. Restujte 5 minút.

2
Hotovo

Pridajte mletú červenú papriku a MAGGI bujón. Mäso duste dokiaľ nezmäkne a potom ho vytiahnite z hrnca.

3
Hotovo

Omáčku v hrnci zahustíte pripravenou zátrepkou z vody a hladkej múky. Po zhustnutý ju sceďte a mäso vráťte späť.

4
Hotovo

Pridajte smotanu, dochuťte soľou a troškou citrónu. Podávajte s cestovinami alebo knedľou.

Lydia

Predošlý
Sýte jedlo z mix zeleniny a kuracieho mäsa.
Ďalší
Chrumkavo čerstvé pagačíky s bryndzou.
Predošlý
Sýte jedlo z mix zeleniny a kuracieho mäsa.
Ďalší
Chrumkavo čerstvé pagačíky s bryndzou.