0 0
Kura na paprike-klasika ktorá nikdy nesklame.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1ks Cibuľa
4 pl Olej
1ks Kurací bujon
500 g Kuracie prsia
3 čl Soľ
3 čl Mletá červená paprika
3 čl Hladká múka
1 ks Smotana
1 ks citrón

Kura na paprike-klasika ktorá nikdy nesklame.

Cuisine:
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Kto by nemiloval kura na paprike! Tento poklad českej kuchyne nás dokáže vždy spoľahlivo vrátiť do detstva. Pre milovníkov čili, stačí pridať na záver zopár papričiek. Dobrú chuť

(Visited 234 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Nadrobno nakrájanú cibuľu dozlata osmažte na oleji. Ked začne cibule hnednúť, pridajte solené a okorenené kúsky kuracieho mäsa. Restujte 5 minút.

2
Done

Pridajte mletú červenú papriku a MAGGI bujón. Mäso duste dokiaľ nezmäkne a potom ho vytiahnite z hrnca.

3
Done

Omáčku v hrnci zahustíte pripravenou zátrepkou z vody a hladkej múky. Po zhustnutý ju sceďte a mäso vráťte späť.

4
Done

Pridajte smotanu, dochuťte soľou a troškou citrónu. Podávajte s cestovinami alebo knedľou.

Lydia

previous
Sýte jedlo z mix zeleniny a kuracieho mäsa.
next
Chrumkavo čerstvé pagačíky s bryndzou.
previous
Sýte jedlo z mix zeleniny a kuracieho mäsa.
next
Chrumkavo čerstvé pagačíky s bryndzou.