• Home
  • Hlavné jedlá
  • Keď vyskúšate tento recept na bravčové kapsičky, už nebudete mať chuť na klasický rezeň! Príprava je jednoduchá.
0 0
Keď vyskúšate tento recept na bravčové kapsičky, už nebudete mať chuť na klasický rezeň! Príprava je jednoduchá.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1 kg Bravčové karé
80 g Huby
1/2 ks Cibuľa
p.ch. Soľ, korenie
3 čl Horčica
p.p. Hladká múka
p.p. Strúhanka
1 ks Vajcia
3 ks Strúčiky cesnaku
1 pl Maslo
z húb 250 ml Voda
250 ml-30 % Smotana
1/2 čl Tymián sušený

Keď vyskúšate tento recept na bravčové kapsičky, už nebudete mať chuť na klasický rezeň! Príprava je jednoduchá.

Kuchyňa:
  • 40 min.
  • Porcie 4
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Navyše, ak nemáte radi horčicu, môžete ju vynechať alebo pridať inú omáčku … alebo dokonca zvoliť inú plnku! Bude chutiť celej rodine.

Neváhajte ani chvíľu a vyskúšajte ho.

Možno aj toto je pre Vás ta najchutnejšia voľba na víkend 🙂

(Visited 489 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Huby zalejeme hrnčekom horúcej vody a necháme 30 minút odstáť. Karé nakrájame na 2 cm hrubé plátky – každý kus nakrojíme napoly (neprekrajujeme úplne!). Vyklepeme z oboch strán. Huby scedíme a vodu odložíme. Časť z nich nakrájame na malé kúsky. Každý kus mäsa osolíme a okoreníme. Potrieme horčicou, pridáme cibuľu a huby.

2
Hotovo

Urobíme kapsičku (sledujte video). Hotové kapsičky obalíme v múke, potom vo vajci a nakoniec v strúhanke. Pečieme 30 minút pri 190 ° C.

3
Hotovo

V panvici rozpustíme maslo, opražíme nakrájaný cesnak a cibuľu, pridáme zvyšné huby, tymian a vodu z húb. Varíme približne 3 minúty. Zmenšíme plameň, pridáme smotanu, soľ a korenie.

4
Hotovo

Pridáme bravčové kapsičky a pod pokrievkou necháme dusiť 10 minút. Ak kapsičky nechcete piecť, môžete ich aj smažiť v panvici z oboch strán. Potom ich vyberte a v rovnakej panvici urobte omáčku

Máme hotovo!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Prajeme Vám dobrú chuť.

Lydia

Predošlý
Nakladaná cigánska pečienka so slaninou, cibuľou a pikantným korením!
Ďalší
Toto sa stane s vaším telom, keď budete konzumovať pravidelne mäsový vývar. Z týchto zistení spadnete zo stoličky!
Predošlý
Nakladaná cigánska pečienka so slaninou, cibuľou a pikantným korením!
Ďalší
Toto sa stane s vaším telom, keď budete konzumovať pravidelne mäsový vývar. Z týchto zistení spadnete zo stoličky!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here