• Home
  • Hlavné jedlá
  • TIP na obed: Domáce kuracie rezne v luxusnej horčicovej marináde pripravené na panvici za pár minút.
0 0
TIP na obed: Domáce kuracie rezne v luxusnej horčicovej marináde pripravené na panvici za pár minút.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
2 ks Kuracie prsia
1 pl vrchovatá Horčica
4 pl Hladká múka
2 ks Vajcia
4 ks Mlieko
5 ks Strúhanka
p.ch Soľ, korenie
na vyprážanie Olej

TIP na obed: Domáce kuracie rezne v luxusnej horčicovej marináde pripravené na panvici za pár minút.

Kuchyňa:
  • Porcie 2
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Existuje nespočetné množstvo marinád. Každý máme vychytanú tú svoju najobľúbenejšiu. Niekedy sa však stane, že nech marinujeme, ako marinujeme, nakoniec je všetka šťavnatosť a krehkosť mäsa preč. Dnes si ukážeme marinádu z horčice.

Horčica zaistí nielen netradičnú a báječnú chuť, ale tiež garantuje maximálnu šťavnatosť mäsa. Celá Vaša rodina si bude oblizovať prsty ešte dlho po obede.

(Visited 2 862 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Mäso rozdeľte na plátky a naklepeme.
Jednu stranu mäsa (alebo obe, záleží na vašej chuti) potrite horčicou.
Druhú stranu osoľte a okoreňte. Rozšľahajte vajcia spoločne s mliekom.

2
Hotovo

Teraz mäso obaľte. Najskôr v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke.
Na panvici rozohrejte olej a v ňom mäso z oboch strán usmažte.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Najjednoduchšie a najchutnejšie predjedlo pre návštevy: 5 vajec, 5 lyžíc smotany, 5 lyžíc múky, kúsok šunky a pohostenie máte vybavené!
Ďalší
Rýchly recept na domáce maslové karamelky, ktoré pripravíte za pár minút
Predošlý
Najjednoduchšie a najchutnejšie predjedlo pre návštevy: 5 vajec, 5 lyžíc smotany, 5 lyžíc múky, kúsok šunky a pohostenie máte vybavené!
Ďalší
Rýchly recept na domáce maslové karamelky, ktoré pripravíte za pár minút