• Home
  • Koláče
  • Jemný, svieži a rýchly tvarohový koláč zo 4 vajec a 250g tvarohu. Poteší nejednu uponáhľanú gazdinku!
0 0
Jemný, svieži a rýchly tvarohový koláč zo 4 vajec a 250g tvarohu. Poteší nejednu uponáhľanú gazdinku!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
Cesto
120 g Hladká múka
4 ks Vajcia
120 g Kryštálový cukor
1 ks Vanilkový cukor
1 ks Prášok do pečiva
Soľ
Kakao
Krém
250 g Tvaroh
120 g Kryštálový cukor
250 ml Šľahačková smotana
1 ks Vanilkový cukor

Jemný, svieži a rýchly tvarohový koláč zo 4 vajec a 250g tvarohu. Poteší nejednu uponáhľanú gazdinku!

Kuchyňa:
  • 40 min.
  • Porcie 8
  • Stredné

Ingrendiencie

  • Cesto

  • Krém

Popis

Zdieľať

Rýchle a zároveň hriešne dobré koláče. To je kombinácia, ktorá poteší nejednu gazdinku a samozrejme aj celú jej rodinu. Takýto skvelý recept, na jemný, rýchly a lahodný tvarohový koláč vám prinášame aj my.

(Visited 5 858 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Ako prvé si vyšľahajte vajíčka s cukrom.
Sypké suroviny, teda múku, prášok do pečiva, vanilkový cukor a kúsok soli premiešajte a pridajte k vyšľahaným vajíčkam s cukrom.
Pripravíme si plech, ktorý vyložíme papierom na pečenie a pokvapkáme olejom.
Pripravené cesto vylejeme na plech a pečieme 10 minút pri teplote 200 stupňov.

2
Hotovo

Na prípravu krému si najprv zmiešame tvarov s cukrom.
Smotanu vyšľaháme na šľahačku a pridáme k tvarohu s cukrom.
Krém dobre ale zľahka premiešame.
Upečený korpus rozkrojíme na polovice a na jeden plát natrieme krém.
Druhým plátom prikryjeme a zvyšok krému nanesieme na vrch koláča.
Môžeme odstrániť kraje koláča a na záver posypeme kakaom.

Lydia

Predošlý
Zo včera mi ostala ryža a nevedela som, čo s ňou. Potom som pripravila rodine tento skvelý recept a nevedia si ho vynachváliť!
Ďalší
Pripravte si granadiersky pochod podľa tohto receptu a už iný robiť nebudete. Pozrite, v čom sa líši od klasického!
Predošlý
Zo včera mi ostala ryža a nevedela som, čo s ňou. Potom som pripravila rodine tento skvelý recept a nevedia si ho vynachváliť!
Ďalší
Pripravte si granadiersky pochod podľa tohto receptu a už iný robiť nebudete. Pozrite, v čom sa líši od klasického!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here