• Home
  • Hlavné jedlá
  • Bravčové koleno naložené v medovej marináde! Super chuť a jednoduchá príprava!
0 0
Bravčové koleno naložené v medovej marináde! Super chuť a jednoduchá príprava!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
800-1000 g Bravčové koleno
5-6 ks Strúčiky cesnaku
1 ČL Soľ
1 ČL Čierne korenie
1ČL Med
1 PL Majonéza
1 ČL Horčica

Bravčové koleno naložené v medovej marináde! Super chuť a jednoduchá príprava!

Kuchyňa:
  • 2,40h
  • Porcie 4
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Kolená. Ak sú pripravené správne, môžu Vás skutočne ohromiť . Skúste napríklad tento recept a určite si pochutnáte. Je to veľmi jednoduché!

(Visited 459 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Koleno vyčistite, umyte a usušte. Preveďte hlbšie rezy do kože a vložte strúčiky cesnaku.

2
Hotovo

Nechajte mäso marinovať najlepšie cez noc.

3
Hotovo

Koleno umiestnite do plechu, alebo pekáča a pečte v rúre 2 až 2,5 hodiny pri 160-170 stupňoch.

4
Hotovo

Po vypnutí rúry nechajte mäso ešte 30 minút dôjsť v teple a môžete podávať.

Lydia

Predošlý
Tento jablkový koláč je hitom jesennej sezóny 2019. Zatieni akékoľvek jedlo na stole!
Ďalší
Domáce chrumkavé zemiačiky do mikrovlnky hotové za pár minút!
Predošlý
Tento jablkový koláč je hitom jesennej sezóny 2019. Zatieni akékoľvek jedlo na stole!
Ďalší
Domáce chrumkavé zemiačiky do mikrovlnky hotové za pár minút!