Ingrendiencie
-
2 kg Bravčové mäso
-
500 g Soľ
-
2 čl Čierne korenie
-
2 čl Koriander
-
4 g Tymián sušený
-
4 g rozmarín sušený
-
5 ks Bobkový list
Popis
Mnoho ľudí sa chce zdravšie stravovať napríklad, nechcú jesť výrobky, ktoré obsahujú farbivá, konzervačné látku či iné umelé prísady. My vám predstavíme jeden skvelý recept.
Kúpte si kúsok dobrého mäsa a uvarte si ho, čo môže byť lepšie? Domáce mäso je ešte lepšie, viete, že je 100% prírodné na rozdiel od lahôdok v obchode. Má dlhú trvanlivosť a skvelú chuť. Chuť môže byť rôzna – jemná alebo korenistá. Na našej stránke nájdete osvedčený recept na varenie a tipy pre správnu prípravu mäsa doma.
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
Opláchni a vysuš bravčové mäso pomocou papierových uterákov. Odstráň z mäsa všetko tuk. |
3
Hotovo
|
Mäso vložte do nádoby, osoľte ho z každej strany a dajte ho do chladničky na 2 dni. |
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
|
6
Hotovo
|
Sušené bravčové domáce mäso je skutočne chutné. Je síce pravda, že 2 týždne sú celkom dlhá doba, no nebude ľutovať. Nezabudnite recepty zdieľať so svojimi priateľmi, nech si pochutia aj oni. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |