Jablčný ocot je produkt, ktorý vzniká kvasením jabĺk. V tomto „kvasenom zázraku“ sú ukryté naozaj cenné vitamíny, minerály a kyseliny odkaz. Tento ocot disponuje obrovským množstvom účinkov na ľudské zdravie....
Ak ste v kuchyni začiatočníkov, alebo si len netrúfate na pečenie zložitých niekoľkoposchodových tort s vrstvami našľahaného krému, neznamená to, že nemôžete zvládnuť pripraviť vynikajúci tortu. S tým správnym receptom je to možné! Vyskúšajte napríklad...
Túto guľatú chrumkavú pochúťku asi netreba dlho predstavovať. Pizzu každý z nás miluje, či už so smotanovým, alebo paradajkovým základom, iste máme všetci nejakú obľúbenú, ktorú si radi doprajeme. Či už ste za, alebo...
Tak tento recept je naozaj úžasný a veľmi chutný. Koláč sa nepečie, takže príprava je veľmi jednoduchá. Základ cesta je zo sušienok a masla, potom je vrstva ovocia, potom pudingový...
Vynikajúci a jednoduchý koláč, pripravený z kysnutého cesta. Doslova čokoládová extázy! Ak máte radi kokos, určite si vyskúšajte pripraviť tento závin, plný kokosové plnky a mliečnej čokolády. Ak nemáte radi mliečnu čokoládu, môžete...
V mnohých svetových kuchyniach existujú pokrmy, ktoré sa podobajú na malé varené mäsové pirohy: talianske ravioli, čínske a ázijsé Wonton khinkali či ruské pelmene. Sú pripravované z nekvaseného cesta a...