• Home
  • Koláče
  • Fenomenálna nepečená čokoládová torta, ktorú si obľúbite. Pripravená rýchlo, je nenáročná na prípravu a zvládnu ju aj začiatočníci v kuchyni.
0 0
Fenomenálna nepečená čokoládová torta, ktorú si obľúbite. Pripravená rýchlo, je nenáročná na prípravu a zvládnu ju aj začiatočníci v kuchyni.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Fenomenálna nepečená čokoládová torta, ktorú si obľúbite. Pripravená rýchlo, je nenáročná na prípravu a zvládnu ju aj začiatočníci v kuchyni.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 2 119 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Vodu, 100 g kr. cukru a vanilkový cukor dáme do hrnca a ohrejeme. Keď máme cukor rozpustený, odstavíme a postupne pridávame za stáleho miešania sušené mlieko. Necháme chvíľu vychladnúť. Potom do hmoty pridáme maslo a všetko mixérom vyšľaháme do hladkého krému.

2
Hotovo

Následne si z tejto hmoty oddelíme 200 g a pridáme ju k rozdrveným sušienkam, ktoré sme si v miske zmiešali s mletými vlašskými orechmi a mliekom.

3
Hotovo

Takto pripravenú hmotu navrstvíme na dno formy s priemerom 20 cm, ktorú sme si vystlali papierom na pečenie. Odložíme do chladničky.

4
Hotovo

Pripravíme si plnky. Čokolády si každú zvlášť rozpustíme vo vodnom kúpeli. Zvyšný krém si rozdelíme na polovicu, do jednej pridáme rozpustenú bielu čokoládu a do druhej rozpustenú tmavú čokoládu. Mixérom vyšľaháme.

5
Hotovo

Na základ navrstvíme tmavý krém, odložíme do chladničky na pol hodinu a následne navrstvíme krém z bielej čokolády. Na vrch vyšľaháme šľahačku so stužovačom a ozdobíme podľa vlastnej fantázie. Dobrú chuť!

6
Hotovo

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Jednoduchá fitness bábovka s ovsenými vločkami
Ďalší
ŠOKUJÚCE: Čo sa stane s vašim telom ak zjete banán s tmavými bodkami?
Predošlý
Jednoduchá fitness bábovka s ovsenými vločkami
Ďalší
ŠOKUJÚCE: Čo sa stane s vašim telom ak zjete banán s tmavými bodkami?