Chrumkavé slané krekry z hokkaido tekvice. Z receptu pripravíte 2 plechy krekrov. Krásna žltá farba tekvice hokkaido napovedá o tom, že je plná vitamínov. Má len málo kalórií a veľké...
Rýchly a chutný recept na prípravu výborných guličiek. Chrumkavá krusta prevoňaná petržlenovou vňaťou, ktorá v sebe ukrýva lahodnú tuniakovo-syrovú náplň.
Ak chcete nátierku pikantnejšiu, prelisujte do nej jeden strúčik cesnaku. Zelenú špargľu nie je nutné šúpať, šúpe sa iba biela, nakoľko má vlásočnice. Krémová nátierka, ktorá vás svojou jemnou a...
Ako od babičky 🙂 Sýte, chrumkavé, plnené kapustníky. Za najvhodnejšiu oblasť na pestovanie kapusty na Slovensku sa považuje okolie mestečka Stupava, v regióne Záhorie na slovensko-moravskej hranici. Kde sa práve...
Tento koláč je jednoduchý a je hotový v priebehu niekoľkých minút. Je až ťažké uveriť, ako jednoduchý je. Ideálne pre tých, ktorí majú chuť na rýchly o chutný dezert.
Tiež ste zvyknutí si svoju popoludňajšiu kávu či čaj vychutnávať s niečím sladkým? Tieto úžasné, sladké a veľmi chutné donuty sú to pravé orechové pre každé takto strávené popoludnie. Čo je pri...
Milujete mäso? A čo takto sekanú? My vám prinášame výborný recept na sekanú, ktorú si zamiluje celá vaša rodina. Sekaná je pokrm z mletého mäsa a je poslednou dobou čoraz...
Výborný dezert, ak si strážite postavu alebo len chcete vyskúšať niečo nové. Vďaka jogurtu je bábovka vláčna a vďaka ovseným vločkám jemná. Až si ju vychutnáte, budete plní energie, ktorá vám vydrží...
Mleté mäso je skvelou surovinou napríklad na prípravu burgerov, ktoré sú u nás čoraz viac populárne. Nezabúdajme ale ani na tradičné slovenské pokrmy, ktoré môžeme z mletého mäsa pripravovať. Najmä ak sa...