Kapustoví holúbkovia sú u nás veľmi obľúbení. Toto jedlo je u nás doma na stole veľmi často. Pokiaľ ide o mňa, mohla by som jesť kapustových holúbkov aj každý deň.
Špagety Carbonara iste každý pozná. Počuli ste už však o zemiakoch Carbonara? Ide o smotanové zemiaky s mäsom, cibuľou a parmezánom. Tento recept si zamilujete už len preto, že všetko navrstvíme do...
Od tej doby, čo som vyskúšala urobiť tieto knedle, ich robím naozaj často. Sú rýchle, výborné a oveľa jednoduchšie ako kysnuté knedle. Robím ich k omáčkam, ku gulášu, s dusenou kapustou,...
Pre mnoho z nás je na tanieri väčšinou najdôležitejšou zložkou pokrmu mäso. Skúmame, ako je pripravené, jeho šťavnatosť, ako sa ide krájať a vieme oceniť umenie jeho prípravy. Príloha je však nemenej...
Výborný tip na halušky trochu inak – takto ultra jednoducho som sa ich naučila v Maďarsku a iné už nerobím. Vyskúšajte nahradiť zemiaky a vajcia jednou špeciálnou prísadou – taveným...
Skôr či neskôr príde čas, kedy si sa rozhodnete, že si urobíte domáce klobásy. Namiesto ich kupovania a rozmýšľania, či sú skutočne dobré, si ich môžete pripraviť doma týmto jednoduchým spôsobom.A najlepšie natom...
Každým rokom získava ľadový šalát čoraz väčšiu obľubu pri diétach. Je účinný pri chudnutí a pozitívne vplýva na zdravie človeka. Pomáha posilniť kardiovaskulárny systém, zlepšuje fungovanie tráviaceho traktu a stimuluje...
Poznáte to tiež? Jednohubky, klasická nátierka, zelenina, oriešky, zemiačiky, alebo obyčajné tyčinky. A stále dokola. Takto väčšinou vyzerá pohostenie, ktoré je pre návštevu, alebo pre rodinný večer pripravené. Dnes Vám predstavíme...