Koláče z kysnutého cesta pripravené na slano sú skvelé k večernému vínku alebo ako pohostenie pre návštevy. Jedinou nevýhodou je, že zo stola zmiznú rýchlosťou blesku.
Chutné pagáče z kysnutého cesta, plnené zemiakovo – slaninovou plnkou. Ak máte radi viac cesnaku, stačí po upečení pagáč potrieť roztlačeným cesnakom v oleji, prípadne posypať soľou a kmínom.
Vynikajúci a jednoduchý koláč, pripravený z kysnutého cesta. Doslova čokoládová extázy! Ak máte radi kokos, určite si vyskúšajte pripraviť tento závin, plný kokosové plnky a mliečnej čokolády. Ak nemáte radi mliečnu čokoládu, môžete...
Veľmi chutný koláč s marmeládou a posýpkou nenechá nikoho chladným, je vyrobený podľa všeobecne známeho receptu a mnohým známym pripomenie chuť z detstva.
Piškótové cesto. Najpoužívanejšie cesto pri pečení koláčov. Napriek tomu nie je piškóta ako piškóta. Nie každý ju vie pripraviť tak, aby aj vyzerala aj chutila. A najmä – aby nebola hrudkovitá. Príprava dobrého piškótového cesta...