Lahodná nátierka pripravená behom pár minút. Čerstvé hrušky, orechy, citrónová šťava, majonéza a niva, spojenie týchto chutí vám ponúka tento jednoduchý recept. Ozdobíme brusnicami.
Jeseň prichádza a sním i chladnejšie počasie, preto pre vás máme tento recept na horúci jablkový cider. Príjemne zahreje a svojou aromatickou vôňou vás uvolní.
Zdobí nielen jeden stôl počas Veľkej noci. Baranček nie len na jedenie, ale i ozdobu. Skúste si ho tento rok upiecť podľa nášho receptu a šibači budú milo prekvapení.
Torta bez čokolády a orechov. Pavlova – lahodný dezert ktorý prvýkrát pripravil v r. 1926 šéfkuchár hotela vo Wellingtone pre ruskú baletku Annu Pavlovu. Vylepšených a pozmenených receptov je strašne...
Ak máte chuť na šťavnatý dezert s plnkou a ovocím, odporúčame vám skúsiť tento recept. Základom je čokoládovo – kakaové cesto, plnené tvarohovo – mascarponovou plnkou. Dezert na záver polejeme...