• Home
  • Dubáková omáčka s bravčovým mäsom.
0 0
Dubáková omáčka s bravčovým mäsom.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

400 g Bravčové mäso
p.ch. Farebné korenie
100 g Prosciutto
50 g Huby
200 ml Šľahačková smotana
p.p. Olivový olej

Dubáková omáčka s bravčovým mäsom.

  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Výborný recept na výnimočné príležitosti. Prosciutta dodá mäsu šťavnatosť, dubáky prevoňajú nielen mäso ale aj vašu kuchyňu. Bravčové mäso s dubákovou omáčkou, podávame s pečenými zemiakmi.

(Visited 1 614 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Do mažiaru si dáme celé korenie štyroch farieb, rozmarín a tymián. Všetko spolu poriadne rozdrvíme.

2
Hotovo

Zmes vtrieme do mäsa z oboch strán. Na panvicu si dáme trochu olivového oleja a opečieme na ňom mäsá z oboch strán. Mäsá prikryjeme a necháme dusiť asi 15 minú

3
Hotovo

Potom k mäsu pridáme nakrájané prosciutto a sušené hríby. Necháme ešte dusiť aby bolo mäso mäkké.

4
Hotovo

Potom mäso vyberieme a odložíme na teplé miesto.

5
Hotovo

Do výpeku kde ostalo prosciutto a hríby nalejeme smotanu a necháme variť kým omáčka nezhustne. Hotové mäso podávame s pečenými zemiakmi a omáčkou.

Lydia

Predošlý
Chrumkavé slimáky s jablkovou omáčkou.
Ďalší
Pečený plnený chleba.
Predošlý
Chrumkavé slimáky s jablkovou omáčkou.
Ďalší
Pečený plnený chleba.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here