0 0
Kuracie prsia v žemli-mňamka.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
200 g Kuracie prsia
Rasca
Tymián sušený
Soľ
Nové korenie
100 g Biela kapusta
100 g Červená kapusta
1 ks Cibuľa
1 ks Mrkva
1 čl Ocot
0,5 pl Kryštálový cukor
1,5 pl Kyslá smotana
2 pl Majonéza
2 ks Okrúhle žemle

Kuracie prsia v žemli-mňamka.

Kuchyňa:
  • Porcie 2
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Občas máme chuť na niečo rýchle a sýte, ako sú hamburgery, párky v rožkoch, pizza atď.. Náš recept je – Źemľa plnená domácim dipom a orestovaným kuracím mäsom. Samozrejme kuracie mäso možno zameniť aj za iný druh, tam však príprava trvá dlhšie.

(Visited 362 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Kuracie prsia si nakrájame, dáme ich do misky, osolíme okoreníme, pridáme mletú rascu, tymián, premiešame a necháme chvíľu odstáť.

2
Hotovo

Do misky si nastrúhame všetku zeleninu na hrubom strúhadle (kapusty, mrkvu, cibuľu). K nastrúhanej zelenine pridáme ocot, cukor, soľ, korenie, majonézu a smotanu. Všetko spolu poriadne premiešame.

3
Hotovo

Na panvici si opečieme kuracie mäso do mäkka. Žemľu si rozrežeme, potrieme majonézou, pridáme šalát, kuracie mäso a môžeme podávať.

Lydia

Predošlý
Rosé Živá Voda
Ďalší
Výborný vaječný likér.
Predošlý
Rosé Živá Voda
Ďalší
Výborný vaječný likér.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here