Ingrendiencie
-
1 kg Uvarené zemiaky v šupke
-
2 ks Cibuľa
-
4-5 ks Nakladané uhorky
-
200 ml Zeleninový vývar
-
2 pl Kryštálový cukor
-
2-3 pl Ocot
-
1 pl Horčica
-
p.ch. Soľ, korenie
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Zemiaky v šupke uvaríme, ošúpeme a nakrájame na kolieska (môžeme dať ešte na polovicu). K zemiakom pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a na malé kúsky nakrájané kyslé uhorky, osolíme a okoreníme. Zalejeme vychladnutou zálievkou, dobre premiešame a podľa chuti pridáme ešte soľ, ocot, alebo kyslú šťavu z uhoriek. |
2
Hotovo
|
Šalát necháme schladiť a odležať. Pred podávaním znova premiešame. |
3
Hotovo
|
Premiešame, po zovretí odstavíme. |