Ingrendiencie
-
90 g Špaldová múka
-
1pl Kukuričný škrob
-
1čl Prášok do pečiva
-
1čl Jablčný ocot
-
1pl Kokosový olej
-
120g Sójové mlieko
-
3 pl Kokosový sirup
-
1čl Mletá škorica
Popis
Toto je recept na tie najvláčnejšie vegánske palacinky aké som ochutnala. Môj výlet na ostrov Nusa Penida nebol iba o cestovaní ale aj o ochutnávaní tých najlepších vegánskych jedál. Aj napriek tomu, že tento recept som nevytvorila ja, milá šéfkuchárka z malého bistra kde robia hlavne vegánske jedlá, sa so mnou veľmi rada podelila o jej recept aby ste si ho mohli pripraviť aj vy doma.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Suché ingrediencie zmiešame s mokrými a ďalej postup už poznáme. Palaciniek Vám vyjde podľa toho aké veľké ich chcete. |
2
Hotovo
|
Ja preferujem takéto menšie nadýchané lievance . |
3
Hotovo
|
Na vrch si odporúčam dať kokosový jogurt, javorový sirup alebo iné sladidlo, zrelý banán, chia semiačka a ovocie podľa chuti. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |