• Home
  • Hlavné jedlá
  • Zemiaky plnené mletým mäsom s omáčkou z kyslej smotany: Rýchla príprava a famózna chuť!
0 0
Zemiaky plnené mletým mäsom s omáčkou z kyslej smotany: Rýchla príprava a famózna chuť!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

15 ks Zemiaky
250 g Mleté bravčové mäso
1 ks Cibuľa
50 g Kyslá smotana
p. ch. Soľ, korenie
p.ch.naložené Paradajky
40 g Maslo

Zemiaky plnené mletým mäsom s omáčkou z kyslej smotany: Rýchla príprava a famózna chuť!

Kuchyňa:
  • 40 min.
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Čím ďalej väčšej obľube sa tešia recepty, ktoré dokážu spojiť dohromady mäso a prílohu tak, že v jednom jedinom uhryznutí získate túto lahodnú kombináciu naraz. Väčšinou sa jedná o plnené pokrmy.

Výnimkou nie sú ani plnené zemiaky, ktoré v sebe ukrývajú mäso. Jedná sa o rýchly a univerzálny recept , ktorého príprava nezaberie veľa času a môžete si tak dlhšie vychutnať tú skvelú chuť.

(Visited 1 125 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Umyte zemiaky, ošúpte ich a vyrežte vnútro nožom. Povarte ich 10 minút vo vode aby boli mäkké. Cibuľku zmiešajte s mäsom a okoreňte ho.

2
Hotovo

Zemiaky sa naplnia mletým mäsom a umiestnia sa do hrnca s vysokou stenou a pridá sa nasledujúca omáčka. Zmiešajte smotanu s trochou soli, pridajte roztavené maslo a nalejte zmes do zemiakov.

3
Hotovo

Môžete pridať naložené paradajky podľa chuti. Pečte pol hodiny v rúre o 180 stupňoch.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Rýchlovka z jabĺk: Jablká len nastrúhate, zmiešate s múkou a za pár minút je na stole!
Ďalší
Banánová roláda s čokoládovým krémom
Predošlý
Rýchlovka z jabĺk: Jablká len nastrúhate, zmiešate s múkou a za pár minút je na stole!
Ďalší
Banánová roláda s čokoládovým krémom
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here