• Home
  • Pečené
  • Zemiakoví ježkovia plnený syrom a slaninou s bleskovo rýchlou prípravou! Výborná chuť!
0 0
Zemiakoví ježkovia plnený syrom a slaninou s bleskovo rýchlou prípravou! Výborná chuť!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 kg Zemiaky
150 g Syr
10 plátkov Slanina
Červená cibuľa
Čerstvý rozmarín
3 ČL Čierne korenie
3ČL Soľ
1 dl Olej

Zemiakoví ježkovia plnený syrom a slaninou s bleskovo rýchlou prípravou! Výborná chuť!

Kuchyňa:
  • 55min
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Dnes si ukážeme recept na fantastické jedlo, ktoré baví. Na tanieri vyzerá neodolateľne a nikdy žiadna porcia nezostane nedotknutá. Zemiaky plnené slaninou a syrom pripravíte za desať minút. Stačí iba uvariť zemiaky, naplniť a vyskladať na plech.

O zvyšok sa už postará rúra. Pre žiadne varenie, miešanie a zdĺhavé prípravy tu nie je miesto. Toto jedlo budete zbožňovať ako po praktickej stránke, tak hlavne pre jeho chuť.

(Visited 389 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Vopred si uvaríme oškrabané zemiaky vcelku. Do vody pridáme soľ a varíme po dobu desiatich minút.

2
Hotovo

Zemiaky scedíme a narežeme tak, aby vznikli priestory pre naplnenie. Do nich vložíme syr, slaninu a cibuľu. Preložíme ich na plech, ktorý sme vyložili papierom na pečenie.

3
Hotovo

Posypeme rozmarínom, posolíme, okoreníme a pokvapkáme olejom. Vložíme do rúry.
Stupne si nastavte podľa skúseností s Vašou rúrou a pečte aspoň 40 minút.

Zdieľajte tento super recept na zemiakové ježkov aj s vašimi priateľmi! Určite si na nich tiež pochutnajú!

Lydia

Predošlý
Polovicu krému navrstvíme na piškóty a znovu poukladáme jednu vrstvu piškót. Navrstvíme zvyšný krém, na vrch poukladáme pomarančové plátky. Tortu dáme do chladničky aspoň na 3 hodiny alebo aj na noc, aby nám krém stuhol. Formu prikryjeme tanierom a tortu vyklopíme, odstráníme formu aj fóliu a tortu môžeme krájať.
Ďalší
11 báječných náplní do palaciniek: Pripravte si ich naslano alebo nasladko a potešte celú svoju rodinu
Predošlý
Polovicu krému navrstvíme na piškóty a znovu poukladáme jednu vrstvu piškót. Navrstvíme zvyšný krém, na vrch poukladáme pomarančové plátky. Tortu dáme do chladničky aspoň na 3 hodiny alebo aj na noc, aby nám krém stuhol. Formu prikryjeme tanierom a tortu vyklopíme, odstráníme formu aj fóliu a tortu môžeme krájať.
Ďalší
11 báječných náplní do palaciniek: Pripravte si ich naslano alebo nasladko a potešte celú svoju rodinu
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here