• Home
  • Večere
  • Ak neviete čo variť, vyskúšajte tento super recept. Zužitkujete tak potraviny, ktoré vám zostali v chladničke
0 0
Ak neviete čo variť, vyskúšajte tento super recept. Zužitkujete tak potraviny, ktoré vám zostali v chladničke

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
700 g Mleté bravčové mäso
1 kg Zemiaky
200 g Majonéza
200 g Paradajky
100 g Cibuľa
200 g Tvrdý syr
p. ch. Soľ, korenie

Ak neviete čo variť, vyskúšajte tento super recept. Zužitkujete tak potraviny, ktoré vám zostali v chladničke

Kuchyňa:
  • 55 min.
  • Porcie 6
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Zemiaky sú jednou z najzákladnejších potravín, ktoré by ani v jednej domácnosti nemali chýbať. Vieme ich pripraviť rôznymi spôsobmi a vytvoriť z nich mnoho slaných, ba aj sladkých jedál. Na tento recept budeme okrem dolu uvedených ingrediencií potrebovať aj dostatok času, aby sme pečenie v trúbe nezanedbali a dosiahli vynikajúci výsledok.

(Visited 615 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Pripravíme si plech, ktorý vymastíme maslom, alebo vyložíme papierom na pečenie.
Ošúpané zemiaky a cibuľu nakrájame na plátky, potrieme majonézou a okoreníme.

2
Hotovo

Na plech poukladáme prvú vrstvu.
Druhú vrstvu tvorí mleté mäso. To na začiatku okoreníme, opražíme a rozložíme na plech.

3
Hotovo

Tretiu vrstvu, predposlednú, tvoria paradajky nakrájané na plátky.
Nakoniec plech prikryjeme opäť zemiakmi a cibuľou.

4
Hotovo

Pečieme v trúbe na 180 stupňov 40 minút.

TIP NA ZÁVER: Po vypnutí trúby môžete na plech vysypať aj postrúhaný syr. Ten sa vplyvom tepla na zemiakoch roztečie a vytvorí tak príjemnú chuť.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Vyskúšajte náš nový recept, unikátnu kombináciu zemiakov, zeleniny a šťavnatého mäsa.
Ďalší
Recept na žobrácke knedle: Rýchle, bez vajec a múky a už za 10 minút!
Predošlý
Vyskúšajte náš nový recept, unikátnu kombináciu zemiakov, zeleniny a šťavnatého mäsa.
Ďalší
Recept na žobrácke knedle: Rýchle, bez vajec a múky a už za 10 minút!