Ingrendiencie
-
500 g Mleté bravčové mäso
-
2 ks Vajcia
-
2 šálky Voda
-
4 pl múka
-
1/2 bal. Prášok do pečiva
-
2 pl Strúhanka
-
p.ch. Strúčiky cesnaku
-
p.ch. Soľ, korenie
-
1 pl Vegeta
Popis
Mleté mäso je veľmi obľúbenou surovinou, pretože jeho spracovanie je veľmi rýchle a možno ho použiť na mnoho rôznych spôsobov v jednotlivých pokrmoch. Typickým príkladom je napríklad tento recept.
Pripravte si doma výborné masové placky z mletého mäsa a iste si pochutnáte. Príprava je veľmi rýchla a nenáročná, takže toto jedlo zvládnu pripraviť aj začiatočníci. Stačí len zvoliť vhodnú prílohu a môžete si pochutnať.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Zmiešajte všetky prísady a nechajte zmes 20 minút stáť. |
2
Hotovo
|
Smažte jednotlivé placky v rozpálenom oleji na panvici a nechajte ich na papierových utierkach pre odsatie prebytočnej mastnoty. |
3
Hotovo
|
Podávajte teplé či studené s vhodnou prílohou. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |