Viete, ako na jednoduchú, chutnú a sýtou večeru? Skúste náš recept na čínske rezance ako ich poznáte, ale predsa len trochu inak. Pre dnešný večer si ich môžete dopriať s bravčovým mäsom a špargľou. A nezabudnite na hlbokú panvicu – v tej bude vaše varenie pre dnešný večer ešte efektívnejšie!
Ingrendiencie
-
200 g Bravčové mäso
-
200 g Vaječné nudle
-
150 g Špargľové fazulky
-
1 ks Cibuľa
-
2 ks Strúčiky cesnaku
-
1 ks Chilli papričky
-
4 pl Sojová omáčka
-
podľa výberu Zelenina
-
p.ch. Soľ, korenie
Popis
Uvarte si „čínu“ tak, ako ju poznáte z pohodlia vášho domova. Máme pre vás jeden super rýchly, ale chutný recept!
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
Najprv nakrájame bravčové mäso na tenké plátky. |
3
Hotovo
|
Olúpeme cibuľu, cesnak a papričku. Cibuľu nakrájame na malé krúžky a cibuľu a cesnak na malé kocky |
4
Hotovo
|
Na panvicu dáme pár kvapiek rastlinného oleja a za vysokých teplôt na nich vyprážame najprv bravčové mäso. Po niekoľkých minútach znížime teplotu a na panvicu pridáme zeleninu. V nasledujúcich desiatich minútach na panvicu prihodíme aj cesnak a omáčku. |
5
Hotovo
|
Hotovú zmes odstavíme zo sporáka a za tepla ju zmiešame s rezancami. |