Ingrendiencie
-
Olej
-
Hladká múka
-
Mlieko
-
Soľ, korenie
-
Majorán
-
Zemiaky
-
Sušený cesnak
-
Údené mäso
Popis
Pravé placky sú typickým jedlom všetkých slovanských národov, a tak sa pochopiteľne aj u nás môže pýšiť veľkej opbľube. Jeho príprava nie je vôbec zložitá, ako sa môže na prvý pohľad zdať…
O tom vás presvedčí aj nasledujúci recept, ktorý hravo zvládne úplne každý. Je iný, ako poznáte vy. A zaručene si ho zamilujete!
(Visited 478 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Najprv rozohrejte panvicu. |
2
Hotovo
|
Potom mlieko, jednu alebo dve lyžice hladkej múky (záleží na počte zemiakov) a cesnak. |
3
Hotovo
|
Akonáhle je panvička dostatočne rozohriata, prilejte slnečnicový olej a usmažte menšie bramboráčky. |
4
Hotovo
|
Potom bramborák otočte a osmažte aj z druhej strany. |