• Home
  • Prílohy
  • Tieto”Zemiaky v rukáve” sme vyskúšali raz a odvtedy sa k nim vraciame pravidelne: Tento recept sa nedá nemilovať
0 0
Tieto”Zemiaky v rukáve” sme vyskúšali raz a odvtedy sa k nim vraciame pravidelne: Tento recept sa nedá nemilovať

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 kg Zemiaky
3 pl Olivový olej
3 ks Strúčiky cesnaku
1 čl Soľ
1 čl Horčica
hrsť čerst. Petržlenová vňať

Tieto”Zemiaky v rukáve” sme vyskúšali raz a odvtedy sa k nim vraciame pravidelne: Tento recept sa nedá nemilovať

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Nie je príloha ako príloha. Svoje si o tejto múdrosti môže povedať každý, kto vyskúšal aspoň raz recept, ktorý sme si pre Vás dnes pripravili. 

 

Nikdy ich už nebudete pripravovať iným spôsobom. Aj keď názov ako taký môže znieť celkom zvláštne, rozhodne sa nemusíte ničoho obávať. A to z toho dôvodu, že samotný výsledok bude dokonalý.

(Visited 796 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Toľko k tomu hlavnému. Ešte je potrebné pripraviť si ďalšiu vec, v ktorej budete zemiaky pripravovať. Nie je to ani hrniec, ani to nie je plech. Jedná sa o zapekací sáčok. Práve podľa neho je recept označovaný ako zemiaky v rukáve. Máte? Môžete sa pustiť do prípravy.

2
Hotovo

Prvý krok receptu je spojený s prípravou zemiakov. Teda s tým, že by ste ich mali najprv dôkladne olúpať a následne tiež umyť. Akonáhle máte zemiaky pripravené, je na mieste nakrájať ich na štvrtky.

3
Hotovo

Akonáhle máte zemiaky nachystané, už ich môžete vložiť do misy. A to z toho dôvodu, aby ste ich dokonale okorenili. A to všetkými ingredienciami, ktoré ste si nachystali. Do menšej misky vylisujte cesnak, pridajte horčicu, ďalej vložte petržlen a eventuálne ďalšie korenie, podľa vašej chuti. Všetko dôkladne premiešajte.

4
Hotovo

Pripravené zemiaky vložíte do vrecka na pečenie. Teda do onoho tajomného rukáva, ktorý sa vám dosť možno nezdal a nevedeli ste, o čom je reč. Nezabudnite sáčok dokonale uzavrieť a urobiť do neho niekoľko drobných dier, aby mohla unikať para.

5
Hotovo

Potom už ho len vložte do rúry. Optimálna teplota je skôr vyššia, a to v rozmedzí 180 – 200 stupňov Celzia. Ak sa máme pozrieť aj na dobu pečenia, tak je to 30 – 60 minút, hlavne podľa teploty a tiež podľa veľkosti zemiakov. Akonáhle uvidíte, že zemiaky začínajú vyzerať chutne, už ich môžete z rúry vybrať a môžete ich ihneď podávať. Uvidíte, že zemiaky v rukáve sú receptom, na ktorom si stopercentne pochutnáte.

6
Hotovo

Máme hotovo!

Prajeme Vám dobrú chuť!

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Dokonalé jedlo pre rodinu pre zaneprázdnené gazdinky: Zapečené kuracie prsia s ryžou a zeleninou pripravené za 20 minút!
Ďalší
Vianočné pečenie: Nepečené karamelové kokosky s horkou čokoládou do 30 minút
Predošlý
Dokonalé jedlo pre rodinu pre zaneprázdnené gazdinky: Zapečené kuracie prsia s ryžou a zeleninou pripravené za 20 minút!
Ďalší
Vianočné pečenie: Nepečené karamelové kokosky s horkou čokoládou do 30 minút
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here