• Home
  • Hlavné jedlá
  • Talianske cestoviny z jednej panvice. Vyčarujte so základnými surovinami luxusnú večeru, ktorá sa uvarí doslova sama!
0 0
Talianske cestoviny z jednej panvice. Vyčarujte so základnými surovinami luxusnú večeru, ktorá sa uvarí doslova sama!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
300 g Makaróny
500 ml Voda
2 ks Paradajky
3 ks Strúčiky cesnaku
p.ch. Soľ, korenie
200 g Tvrdý syr
p.p. Olivový olej

Talianske cestoviny z jednej panvice. Vyčarujte so základnými surovinami luxusnú večeru, ktorá sa uvarí doslova sama!

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Talianske cestoviny.To je jedlo, ktoré si bežne objednávame v reštauráciách. Pripraviť si ho však doma nie je vôbec náročné. Netreba hľadať žiadne tajné prísady, ani sa trápiť, či to dokážete tak dobre, ako šéfkuchár. Jasné, že dokážete.

Hovorí sa, že cestoviny boli pôvodne jedlom chudobných. Dnes sú na piedestálu aj v tej najšpičkovejšej gastronómii a spôsobov, ako ich pripraviť je nekonečne veľa. Dnes Vám ukážeme, ako pripraviť cestovinovú panvicu z tých najzákladnejších zložiek. Pamätajte, to najjednoduchšie býva často aj najlepšie.

(Visited 946 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Cestoviny dajte variť do osolenej vriacej vody a pridajte trochu oleja. Kým sa cestoviny varia, nakrájajte si na kocky paradajky, cibuľu na drobno a cesnak pretlačte do rozohriatej panvice s olivovým olejom. Všetky čerstvé suroviny nechajte prejsť varom a osmažiť, aby sa spojili chute a uvoľnila sa vôňa.

2
Hotovo

Po uvarení cestoviny zlejeme a necháme odkvapkať. Polejte trochou olivového oleja a premiešajte. Potom cestoviny vysypte k zelenine. Poriadne posoľte a okoreňte a nechajte prejsť v omáčke z čerstvých paradajok, oleja a cibule s cesnakom. Vypnite sporák a nastrúhajte tvrdý syr a nechajte, nech sa na cestovinovej panvici roztopí a trochu stuhne.

3
Hotovo

Ak máte radi bylinky, pridajte do cestovín čerstvú bazalku, tymian, či rozmarín. Tzv. „Basic“ postup na prípravu cestovín si zamiluje každý. Je to ako keď ochutnáte originálnu pizzu Margherita. Na pizza ceste je len paradajkový základ a tvrdý syr. No žiadna pizza nechutí viac talianska, než táto. Prajeme dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Tie najjemnejšie Vianočné maslové sušienky pripravené len zo 4 ingrediencií! Chutia lepšie než čokoľvek iné
Ďalší
Konečne som objavila tento recept a cuketové placky už nevyprážam, ale pečiem ich vo forme na muffiny: Sú neskutočné a hneď hotové!
Predošlý
Tie najjemnejšie Vianočné maslové sušienky pripravené len zo 4 ingrediencií! Chutia lepšie než čokoľvek iné
Ďalší
Konečne som objavila tento recept a cuketové placky už nevyprážam, ale pečiem ich vo forme na muffiny: Sú neskutočné a hneď hotové!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here