Ingrendiencie
-
300 g Tvaroh
-
100 g Jogurt
-
p.p. Kakao
-
3 PL Práškový cukor
-
10 g Želatína
-
25 ml Voda
Popis
Čokoládová pena patrí medzi tie najlepšie domáce dezerty! Nie vždy sa ale jej príprava musí podariť presne podľa predstáv. V dnešnom článku si ukážeme ako pripraviť tú najlepšiu domácu čokoládovú penu. Uvidíte že na tejto čokoládovej pene si proste musí pochutnať každý!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Do mixéra si vložíme šálku tvarohu spoločne s cukrom a kakaom a jogurtom. Dôkladne mixujeme. |
2
Hotovo
|
Želatínu si rozpustíme v teplej vode. Necháme takto 25 minút. Potom miešame v teplom vodnom kúpeli kým sa želatína nerozpustí. |
3
Hotovo
|
Zmes, ktorá nám vznikla pri šľahaní zalejeme želatínou. A dôkladne miešame. |
4
Hotovo
|
Vzniknutú zmes dáme do pohárov a dáme na 2-3 hodiny do chladničky. |
5
Hotovo
|
Vyberieme z chladničky a máme hotovo! Dobrú chuť. Túto lahodnú čokoládovú penu proste musíte vyskúšať! Zdieľajte báječný recept aj s vašimi priateľmi! |