Ingrendiencie
-
400 g Zelená špargľa
-
50 g Maslo
-
50 g Hladká múka
-
2550 g Šľahačková smotana
-
1 ks Žĺtko
-
Soľ
-
pažítka
-
Voda
Popis
Jednoduchý recept na sýty a lahodný prívarok zo špargle. Podávame s pečivom.
(Visited 577 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Špargľu rozmrazíme a pokrájame na malé kúsky, zalejeme vriacou vodou, osolíme a varíme. |
2
Hotovo
|
Z masla a múky urobíme svetlú zápražku, pridáme k uvarenej špargli a ešte chvíľu varíme. |
3
Hotovo
|
K uvarenej špargli prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali žĺtok. Necháme prejsť varom a pridáme nakrájanú pažítku. |