Ingrendiencie
-
z 1 ks Slepačie kosti
-
Cibuľa
-
Strúčiky cesnaku
-
Zeler
-
Kaleráb
-
Petržlen
-
Mrkva
-
Soľ
-
Čierne korenie
-
Zelerové listy
-
Petržlenová vňať
Popis
Ja osobne polievky nemusím. Vydržím aj niekoľko týždňov bez polievky! Ale vtedy keď som pracovne vyťažená, vtedy mám chuť na polievku každý deň. Neviem prečo to tak je, možno preto lebo slepačia polievka je ako liek: cítim sa po nej fantasticky, naberám sily a znova sa môžem sústrediť na prácu!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Kosti umyjem a očistím a dám toľko vody aby zakrylo kosti, pridám cibuľu a cesnak. Keď zovrie pozbieram penu a pridám nakrájanú zeleninu. |
2
Hotovo
|
Pridám soľ a korenie a na miernom ohni varím ďalej. Pred dokončením pridám nadrobno nakrájané vňate. Medzi tým uvarím osobitne niťovky. |
3
Hotovo
|
Ja mám rada štipľavé jedlá aj do tejto si vždy pridám štipľavú papriku! Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |