• Home
  • Koláče
  • Poukladáme ich na plech a pečieme 25-30 minút asi na 180 stupňoch Celzia, záleží od výkonu rúry. Trojuholníčky sú hotové, keď chytia krásnu zlatistú farbu. Dobrú chuť!
0 0
Poukladáme ich na plech a pečieme 25-30 minút asi na 180 stupňoch Celzia, záleží od výkonu rúry. Trojuholníčky sú hotové, keď chytia krásnu zlatistú farbu. Dobrú chuť!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

200 g Hrozienka
1 šálka Nasekané orechy
1 čl Prášok do pečiva
2 ks Vajcia
1 šálka Polohrubá múka
1 šálka Práškový cukor
1 pl Ocot

Poukladáme ich na plech a pečieme 25-30 minút asi na 180 stupňoch Celzia, záleží od výkonu rúry. Trojuholníčky sú hotové, keď chytia krásnu zlatistú farbu. Dobrú chuť!

Kuchyňa:
  • 25 min.
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Milujete sedieť pri kávičke a užívať si sladké ničnerobenie? Ak je k tomu po ruke dobrá chrumkavá a najmä sladká maškrta, neexistuje lepší pocit. Aby sme ulahodili vašim chuťovým pohárikom, pripravili sme pre vás recept, ktorý si zamilujete. Jednoduchý chrumkavý koláč plný zdravia! S orieškami a hrozienkami.

(Visited 266 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Hrozienka si chvíľu pred prípravou zalejte vodou, aby mierne zmäkli. Nemusíte zalievať horúcou, stačí vlažná. Vajíčka si rozšľahajte s cukrom a k nim primiešajte hrozienka a nasekané vlašské orechy. Pomaly pridávajte preosiatu múku a prášok do pečiva a dobre zamiešajte. Na záver pridajte ocot, cesto naposledy premiešajte a vylejte na menší pekáč vymastený maslom a vysypaný múkou.

2
Hotovo

Cesto dajte piecť do rúry predhriatej na 180 stupňov a pečte asi 20 minút, prípadne kým nebude cesto zlatisté. Po vybratí z rúry cesto okamžite nakrájajte na kocky, po vychladení a zatvrdnutí by sa vám to už nemuselo podariť.

3
Hotovo

A teraz môžete veselo maškrtiť. Prajeme dobrú chuť

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Zdravé fazuľové karbonátky so zemiakmi pripravené bez mäsa za 20 minút!
Ďalší
Vďaka tomuto cestu sú moje palacinky tak jemné, že ich okamžite všetci zjedia a nikdy nič neostane
Predošlý
Zdravé fazuľové karbonátky so zemiakmi pripravené bez mäsa za 20 minút!
Ďalší
Vďaka tomuto cestu sú moje palacinky tak jemné, že ich okamžite všetci zjedia a nikdy nič neostane