• Home
  • Rôzne
  • Slaná roláda bez múky. Chutná, rýchla a nenáročná. Hotová delikatesa.
0 0
Slaná roláda bez múky. Chutná, rýchla a nenáročná. Hotová delikatesa.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 ks Karfiol
1 ks Vajcia
50 g Mozzarela
1/2 čl Soľ
1/2 čl Oregáno
1/4 čl Čierne korenie
Náplň:
4 pl Paradajkové pyré
100 g Mozzarela
...párok...klobása.. Šunka
gouda..parmezán Tvrdý syr
p.ch. Oregáno

Slaná roláda bez múky. Chutná, rýchla a nenáročná. Hotová delikatesa.

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

  • Náplň:

Popis

Zdieľať
(Visited 1 138 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Karfiol umyjeme, nakrájame na menšie kúsky a v kuchynskom robote rozmixujeme do hladka (konzistencia kuskusu). Do hlbšej panvici / hrnca nalejeme vodu, osolíme a keď voda vrie pridáme rozmixovaný karfiol. Varíme cca 3-4 minúty a následne scedíme cez sitko. Necháme odvkapkať (pomôžeme si lyžicou – mačkáme karfiol, aby sme sa zbavili prebytočnej vody).

2
Hotovo

Scedený karfiol osušíme ešte utierkou. Pridáme vajíčko, nastrúhanú mozzarellu a dobre premiešame. Takto pripravené karfiolové cesto navrstvíme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie, posypeme oreganom, čiernym korením a upečieme v rúre pri teplote 220 stupňov presne 10 minút.

3
Hotovo

Kým sa pečie karfiolové cesto, pripravíme všetky suroviny na plnku. Syr nastrúhame, šunku nakrájame, …

4
Hotovo

Upečené cesto vyberieme z plechu, neodstránime papier a necháme mierne vychladnúť. Potrieme paradajkové pyré, posypeme oreganom a naukladáme suroviny podľa chuti.

5
Hotovo

Pomocou papiera na pečenie cesto zrolujeme a papier odstránime. Ostrým nožom nadrežeme rolku a posypeme strúhaným parmezánom a oreganom. Dáme piecť do rúry na ďalších 12 minút. Upečené vyberieme a podávame. Dobrú chuť!

6
Hotovo

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Recept na tento pokrm si moja babička doniesla z Maďarska. Kurací paprikáš sa rozvoňal po celom byte
Ďalší
Výborný netradičný spôsob, ako si pripraviť bravčovú panenku. Je úžasné, že Vám zaberie len 45 minút!
Predošlý
Recept na tento pokrm si moja babička doniesla z Maďarska. Kurací paprikáš sa rozvoňal po celom byte
Ďalší
Výborný netradičný spôsob, ako si pripraviť bravčovú panenku. Je úžasné, že Vám zaberie len 45 minút!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here