• Home
  • Koláče
  • Servírujeme studené, teplé, alebo s akoukoľvek omáčkou. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.
0 0
Servírujeme studené, teplé, alebo s akoukoľvek  omáčkou. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Cesto:
4 ks Bielka
6 pl Krupicový cukor
4 pl Voda
5 pl Hladká múka
2 pl Kakao
Krém:
1 bal. Vanilkový puding
250 ml Mlieko
4 ks Žľtky
150 g Práškový cukor
3 bal. Vanilkový cukor
250g Maslo
Krém zbielka:
4 ks Bielka
6 pl Kryštálový cukor
6 pl Práškový cukor
z 1/2 ks Citrónová šťava
navrch Čokoládové hobliny

Servírujeme studené, teplé, alebo s akoukoľvek omáčkou. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Kuchyňa:
  • 25 min.
  • Stredné

Ingrendiencie

  • Cesto:

  • Krém:

  • Krém zbielka:

Popis

Zdieľať

V dnešnom článku Vás čaká luxusný krémový dezert, ktorý si všetci zamilujú. Vrátane Vás. Jedinečnými chuťami sa v tomto recepte vôbec nešetrilo. Chuť je totiž úplne rovnaká ako chuť vanilkovej zmrzliny z detstva. Preto je tento múčnik tiež vysoko návykový. Nedá sa mu odolať. Ľahký a veľmi lahodný dezert si obľúbite už po prvom upečení.

Neotáľajte a pustite sa ihneď do prípravy. Príprava je úplne jednoduchá.

(Visited 230 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Bielky vyšľaháme s cukrom do tuhého snehu. Zmiešame v mise zvyšné suroviny ak nim pomaly pridáme sneh. Dobre spojíme. Vymažeme maslom a vysypeme múkou menší plech s veľkosťou 32 × 20 cm. Nalejeme na neho cesto a pečieme v predhriatej na 180 stupňov po dobu 15 minút.

2
Hotovo

Teraz krém. Uvarte puding podľa návodu na obale, ale nepridávajte cukor. Do horúceho pudingu začnite nakoniec primiešavať žĺtky a až potom cukor. Miešajte na miernom plameni, než sa cukor rozpustí. Potom ihneď odstavte a zafixujte hrniec potravinárskou fóliou.

3
Hotovo

Až krém vychladne, primiešajte do neho maslo izbovej teploty. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, najskôr našľaháme a postupne po troškách pridávame cukor múčku.

4
Hotovo

Citrónovú šťavu s cukrom kryštál prevaríme na niť. Do našľahaných bielkov s cukrom zašľaháme horúci cukrový sirup a prešlaháme.

5
Hotovo

Teraz už stačí krém poskladať. Čiže na kakaové cesto príde pudingový krém. Pekne ho uhlaďte. Na pudingový krém príde snehový krém. Tiež sa snažte uhladiť.

6
Hotovo

Na ozdobu nastrúhame čokoládové pilinky na snehový krém.
Prajeme Vám dobrú chuť.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
Držím diétu, ale tento fitness brokolicový koláč je výborný a bez sacharidov!
Ďalší
Zemiaky plnené mletým mäsom s omáčkou z kyslej smotany: Rýchla príprava a famózna chuť!
Predošlý
Držím diétu, ale tento fitness brokolicový koláč je výborný a bez sacharidov!
Ďalší
Zemiaky plnené mletým mäsom s omáčkou z kyslej smotany: Rýchla príprava a famózna chuť!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here