Ingrendiencie
-
400 g zaváranej Biela fazuľa
-
1,5 l Voda
-
1 l Kurací vývar
-
3 ks Zemiaky
-
1 ks Mrkva
-
1 ks Cibuľa
-
1 ks Bulharská paprika
-
3 ks Strúčiky cesnaku
-
1 pl Paradajkový pretlak
-
20 g Smotanové maslo
-
p.ch. Soľ, korenie
-
1 ks Bobkový list
Popis
Postup receptu
1
Hotovo
|
Priveďte bujón do varu, vložte nakrájané zemiaky. Medzitým orestujte na masle pokrájanú cibuľu a nastrúhanú mrkvu. Pridajte cesnak a paradajkový pretlak. |
2
Hotovo
|
Celú zmes vložte do hrnca a pridajte nakrájanú papriku. Varte 7 minút. Pridajte fazuľu, , bobkový list, soľ a korenie a varte, kým fazuľa nezmäkne. |
3
Hotovo
|
Dobrú chuť vám aj vašim blízkym. Príprava týchto polievok zaberie minimum času a strávite pri nich toľko, ako pri varení vajec. |
4
Hotovo
|
Mimochodom, keby ste polievky varili v tlakovom hrnci, boli by pripravené ešte rýchlejšie. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |