Ingrendiencie
-
600 g Hovädzia pečeň
-
1 ks Vajcia
-
3 ks Strúčiky cesnaku
-
1 ČL Kryštálový cukor
-
1 ČL Soľ
-
1/2 ČL Jedlá sóda
-
1 ks Cibuľa
-
Olej
-
Kukuričná múka
Popis
Pečeň – vedľajší produkt s extrémne vysokou nutričnou hodnotou , je to skvelá alternatíva mäsa a dokonca v niektorých prípadoch ho prevyšuje v chuti a nutričných hodnotách.
Čerstvá hovädzia alebo teľacia pečeň – cenovo dostupné a populárne prostriedky k zvýšeniu hladiny hemoglobínu v krvi. Na tejto dobrote si pochutí celá Vaša rodina!
Postup receptu
1
Hotovo
|
Pečeň najprv dôkladne umyte, očistite a nakrájajte na väčšie kusy |
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
Pečeň obalíme v kukuričnej múke a vložíme na panvicu. Smažíme asi 3 minúty obe strany do zlatista. |
5
Hotovo
|
Hrejeme a držíme ich na miernom ohni po dobu aspoň 5 min, pokiaľ nebudú ružové vo vnútri .Hotovo! Každý kus sa rozplýva na jazyku – mäkké, jemné, voňavé s jedinečnou chuťou. Dobrú chuť! Zdieľajte tento báječný recept na najmäkšiu pečienku s vašimi priateľmi! Určite si na nej tiež pochutnajú! |