Ingrendiencie
-
700 g Sviečkovú
-
1 ks Cibuľa
-
1 pohár Biele víno
-
p.ch. Paprika
-
s nálevom p.p. Nakladané uhorky
-
p.p. Hladká múka
-
p.ch. Soľ, korenie
-
1500 g Šampiňóny
-
hovädzí p.p. Vývar
Popis
Možno s nadchádzajúcim víkendom čakáte hostí, ktoré ste si pozvali domov na večeru. Márne premýšľate, čím ich chuťové bunky uspokojiť, alebo už máte presnú predstavu? Skúste sa inšpirovať s nami a pripravte nenáročné, ale báječne chutnú sviečkovú so šampiňónmi.
Dokonalú chuť jedla zaisťuje i víno, ktoré recept obsahuje. Množstvo surovín si určíte sami podľa toho, pre koľko stravníkov hodláte variť.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Sviečkovú nakrájame na kúsky. |
2
Hotovo
|
Nakrájame si na malé kúsky papriku, šampiňóny a uhorky. |
3
Hotovo
|
Pridajte hovädzí vývar. Mäkké mäso vyberieme a šťavu vydusíme na tuk. Môžeme ešte zahustiť múkou, osolíme, okoreníme a poriadne prevaríme. Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |