Ingrendiencie
-
5 ks Zemiaky
-
100 g Maslo
-
5 PLstrúh. Parmezán
-
3 ks Strúčiky cesnaku
-
trochu Petržlenová vňať
-
1 PL Kyslá smotana
Popis
Pozdravujeme všetkých priaznivcov rýchlych receptov. Žijeme vo svete, kde sa každý snaží všetko uponáhľať a voľného času dosť ubúda. My vám práve z tohto dôvodu prinášame rýchle recepty na večere, obedy, raňajky. Dnes sme si pre vás pripravili niečo nové. Jedná sa o zemiaky pečené v rúre s cesnakom, smotanou a syrom. Skúste teda aj vy tento skvelý recept a pošlite nám fotografie vašich výtvorov do komentárov. Poďme sa teda pozrieť na ingrediencie a jednoduchý postup.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Umyjeme si poriadne zemiaky, nakrájame ich na mesiačiky alebo plátky podľa ľubovôle a naukladáme ich na panvicu a zalejeme |
2
Hotovo
|
Zemiaky varíme do mäkka. Potom si pripravíme nátierku z cesnaku. Nastrúhame cesnak a zmiešame s mäkkým maslom, |
3
Hotovo
|
Nakoniec zjemníme kyslou smotanou. Uvarené mäkké zemiačiky si vyskladáme |